Ons aanbod

Digitale activiteiten

Wij bieden online dagjes uit vanuit de luie stoel, speciaal voor mensen die er niet zo makkelijk meer op uit kunnen. Een reisje met de bus, een museum bezoeken, een koninklijke tour door Den Haag, op safari door de Beekse Bergen of een bezoek aan de Keukenhof? Bezoek heel Nederland met een druk op de knop.

Live, online, interactieve activiteiten

Omdat de behoefte aan sociale contacten onder ouderen en mensen met een beperking erg groot is bieden wij ook een zeer uitgebreid aanbod aan live, interactieve activiteiten aan.
Hierbij kunt u denken aan een lezing verzorgt door een gids van het IVN, een koffiemomentje met een professionele seniorencoach, een muziekactiviteit verzorgt door het Danspaleis.

Liever een op maat gemaakt programma op tijden die voor jullie goed uitkomen?
Alles is mogelijk en bespreekbaar.

Een greep uit ons aanbod:

  • Alles weten over de bloemetjes en de bijtjes? IVN brengt alles over flora en fauna naar u toe. Op het seizoen aangepaste thema’s met leuke opdrachtjes en passende verhalen en gedichtjes.
  • Meeswingen met het Danspaleis? Verzoeknummers aanvragen bij de PJ (plaatjesdraaier) van het Danspaleis. Meezingen wordt aanbevolen!
  • Zin in muziek? Luister maar of zing mee met de meest bekende liedjes van weleer! We gaan ons gezellig bezig houden met heerlijke muziek, quizvragen en mooie verhalen uit de oude doos.
  • Toe aan ontspanning? Of gewoon lekker genieten? Dan is online Tai-chi les echt iets voor jou! De les wordt gegeven door een ervaren senioren docent.
  • Wordt u ook zo gelukkig van swingen en bewegen? Meer bewegen is altijd een goed idee! We gaan bewegen met attributen van thuis. Staan of zitten? Het maakt niet uit.
  • Heb je behoefte aan een luisterend oor? Een gezellig kletspraatje of gewoon luisteren naar anderen? Schuif dan gezellig aan bij onze koffiemomentjes. Kopje koffie en koekje erbij en gezellig samenzijn.
  • Houdt u ook zo van spannende of grappige verhalen of mooie ontroerende legenden? Even lekker helemaal wegdromen? Onze verhalenverteller neemt u mee naar een wereld waar het onmogelijke alledaags is.

Tarieven

Gebruik platform: € 19,95 per maand, per locatie (tot 5 huiskamers)
Beleving: € 5,- per beleving
Activiteit: € 12,50 per deelname.

Deelname kan met een groep of individueel.

Meerdere locaties

Wilt u met meerdere locaties gebruikmaken van ons platform? Dan gelden er speciale tarieven. Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

Wij zijn Annemarie en Cindy, de gezichten achter AC-tiviteiten.

Beiden hebben wij met heel veel plezier ervaring opgedaan in de zorg en het werken met ouderen.

Tijdens het werken met ouderen hebben we gemerkt dat ondanks de meer dan hoge inzet van het personeel er soms onvoldoende tijd is om een activiteit neer te zetten.

De werkdruk en tekorten aan zorgpersoneel, allen bekend en geen nieuws.
Wij denken dat het anders kan. Delen, verbinden en met elkaar mooie activiteiten maken zodat ouderen hier allemaal van kunnen meegenieten. Als onze ouderen tevreden zijn en zingeving ervaren in de daginvulling dan maakt dit onze werkdagen ook een stukje leuker.

Na veel gesprekken met de zorgmedewerkers, lange tijd brainstormen en omdenken zijn we tot ons mooie concept gekomen. Activiteiten voor de zorg door de zorg. Online dagjes uit tot in de puntjes uitgewerkt. Mee naar een museum, een leuke stadswandeling of mooie bustour maken en dit vanuit de stoel. Aan alles is gedacht.

Zo kunnen we, samen met u zorgen voor een dag met een gouden randje.

Onze zorgharten worden hier blij van, wij hopen die van jullie ook!

Annemarie en Cindy van AC-tiviteiten.jpeg

Samenwerkende partijen